Jussi Alanen - Sisällöntuottaja

Päivitetty: 08. maaliskuuta 2024 klo 15:14

Olen Vedonlyonti-ilman-rekisteroitymista.comin sisällöntuottaja ja bonustestaaja. Kerron itsestäni lisää tällä sivulla.

jussi-alanen-vedonlyonti-ilman-rekisteroitymista

Esittelyssä Jussi Alanen

Tervehdys! Olen Jussi ja työskentelen Vedonlyonti-ilman-rekisteroitymista.com sivustolla freelancer-sisällöntuottajana ja vedonlyöntisivujen testaajana. Mulla on jo yli kymmenen vuotta kokemusta vedonlyönnistä ja kasinoista, koska aloitin alalla jo vuonna 2010 Maltalla. Olen ollut duunissa isoissa firmoissa kuten Bet365 ja Unibet, joten tiedän (toivon mukaan) mistä puhun!

Keskityn testaamaan pikavedonlyöntisivuja ilman rekisteröitymistä ja neuvomaan meidän lukijoita kaikessa nettivedonlyöntiin liittyvissä aiheissa. Aloitin sisällöntuottajana jo vuonna 2015, joten osaan selittää asiat niin, että kaikki tajuaa. Pelailen itse paljon vedonlyöntiä ja tykkään erityisesti juuri rekisteröitymisvapaista pikavedonlyöntisivuista.

Liityin Vedonlyonti-ilman-rekisteroitymista.comin tiimiin vuonna 2023, ja mun tavoitteena on olla mukana tekemässä tästä sivustosta entistä parempaa teille lukijoille.

Yksi mun tärkeimmistä tehtävistä on testailla uusia vedonlyöntisivuja ja arvostella niitä tälle sivustolle. Vedonlyöntistoimistojen testeissä huomioin esimerkiksi vedonlyöntisivuston pelilisenssin, asiakaspalvelun avuliaisuuden sekä kotiutusnopeuden.

Rakastan liikuntaa ja pelaan paljon jalkapalloa ja sulkapalloa. Ne pitää mut suhteellisen hyvässä kunnossa ja auttaa jaksamaan kiireistä työelämää.

Matkustelu on mun toinen iso juttu. Erityisesti Aasia on lähellä sydäntäni, ja jokainen reissu sinne on aina ihan uusi seikkailu. Matkustaminen avartaa ja antaa mulle uusia näkökulmia niin elämään kuin työhönkin.

Toivottavasti tykkäätte meidän sivustosta ja löydätte mieluisia vedonlyöntisivuja betseihin. Pelaan itse vedonlyöntiä ja toivon, että muistatte pelata aina vastuullisesti ja oman taloudellisen tilanteen mukaan. Onnea betseihin!

Lue lisää työhistoriastani kotisivuiltani: Jussialanen.org

Bio

Olen Vedonlyonti-ilman-rekisteroitymista sivuston sisällöntuottaja ja faktantarkistaja. Olen työskennellyt rahapelialalla yli 10 vuoden ajan ja toiminut eri tehtävissä kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla. Testailen pikavedonlyöntisivuja ja pyrin jakamaan kaiken tietoni ja osaamiseni vedonlyöntialalta sinulle.Lue lisää